Skidskola & Skidguide

Boka en lektion med en av våra erfarna instruktörer

Alpin PT

Utveckla din skidåkning och upptäck skidåkningen i Åre med inspiration av några av Åres mest kunniga och rutinerade skidlärare, guider eller som vi kallar det – Alpin PT.

Åre Skiduthyrnings Alpin PTs hjälper dig nå dina mål inom skidåkning och utvecklas som skidåkare. Oavsett du är nybörjare eller gammal i gamet så jobbar vi tillsammans på att förbättra din skidåknings teknik.

Jämfört med en vanlig skidskola ser en Alpin PT till dina mål och på ett pedagogiskt sätt hjälper dig bli en bättre och tryggare skidåkare. Vi lovar att ett efter en lektion med några av våra PTs kommer du aldrig se på skidåkning likadant igen och du som är nybörjare komma lära dig alla verktyg du behöver för att blänka i pisten.

PRISER ALPIN PT
1,5 tim 3 tim 5 tim
1-2 personer 1 500 kr 2 800 kr 5 000 kr
3-8 personer 2 100 kr 3 900 kr 5 800 kr

Guidning i pist och topptur

Boka en skidguide med Åre Skiduthyrning. Vi erbjuder guidade toppturer och guidning både i pist och offpist i Åres skidsystem.

Du kan boka både privat skidguide såväl som för gänget, familjen eller företaget. En topptur i Åres vackra fjällvärld är en perfekt aktivitet på konferensen. Eller varför inte ta med gänget på en offpisttur på Åreskutans baksida i vårsolen.

Självklart kan du hyra både toppturspaket och lavinpaket hos oss. Åre Skiduthyrnings guider är utbildade och har stor erfarenhet av både offpist, topptur och pist-turer så du kan alltid känna dig trygg och säker med oss.

Vill du tura utanför Åreskutan kan vi alltid ordna med toppturer i andra vackra områden i Jämtlandsfjällen.

Oavsett om du önskar en alpin PT, företagsarrangemang, eller guidning – Vi skräddarsyr helt efter dina behov.

Under härliga vårdagar när förutsättningarna är rätt arrangerar vi helikopterskidåkning.

PRISER GUIDNING
1,5 tim 3 tim 5 tim
1-2 personer 1 500 kr 2 800 kr 5 000 kr
3-8 personer 2 100 kr 3 900 kr 5 800 kr

10% rabatt på allt du hyr när du bokar online