Butik

Kvalité och personlig service

BUTIK

I vår skidbutik hittar du allt som tillhör alpin skidåkning, från skidor och stavar till ryggskydd, hjälmar och goggles.

Du får alltid personlig service och vi ger oss inte förrän hittat den perfekta utrustningen som passar just dig.

VERKSTAD

Klart du ska få ut mesta möjliga av din skidåkning!

Hasar du, svårt att få grepp på isen eller går det helt enkelt för sakta? I vår verkstad mitt i Rödkullen hjälper vår kunniga personal dig med slipning, vallning och justering av bindningar. Klart du ska få ut mesta möjliga av din skidåkning!

  • Nöjda och glada kunder är det bästa vi vet

PRISER SKIDVERKSTAD – ALPINT
Vuxen Barn
Valla 100 kr 75 kr
Slip & valla 450 kr 300 kr
SNOWBOARD
Vuxen Barn
Valla 150 kr 100 kr
Slip & valla 500 kr 350 kr
HOS OSS HITTAR DU PRODUKTER FRÅN
 

Nöjda och glada kunder är det bästa vi vet

Hos oss på Åre Skiduthyrning får du alltid personlig service och vi ger oss inte förrän hittat den perfekta utrustningen som passar just dig. I vår skidbutik hittar du allt som tillhör alpin skidåkning, från skidor och stavar till ryggskydd, hjälmar och goggles.

När du köper skidutrustning på Åre Skiduthyrning tar vi oss alltid tid och ser till dina mål som skidåkare och tar därefter fram pjäxor, skidor och stavar anpassade efter dina behov.

Åre Skiduthyrnings läge mitt i pisten ger en unik förutsättning för dig att provåka såväl skidor som pjäxor innan köp .Vill du köpa pjäxor erbjuder vi såklart bootfitting och formgjutna sulor så att dina nya pjäxor sitter som en smäck på foten. På så sätt kan vi garantera att utrustningen är helt rätt för just dig.

10% rabatt på allt du hyr när du bokar online

Vi öppnar 30 minuter innan liftarna öppnar och har öppet 30 minuter efter liftarna stängt.