Kakor och personuppgifter

När du besöker areskiduthyrning.se sparas viss information om vad du gör på webbplatsen.

Kakor (cookies) används bland annat för att du ska kunna spara personliga inställningar på webbplatsen. Kakor används också för att vi ska kunna samla in besöksstatistik och analysera vad som behöver ändras på webbplatsen. IP-nummer och kakans ID kan vara personuppgifter och du har därför rätt att veta hur vi använder uppgifterna samt hur du kan begränsa användningen.

Om kakor

Kakor används på så gott som alla webbplatser och kan vara nödvändiga för att webbplatsen ska fungera optimalt. Det gör det bland annat möjligt att följa vilka sidor som besöks samt möjlighet för dig att spara personliga inställningar för webbplatsen.

Besöksstatistik

För att förstå hur webbplatsen används och skaffa underlag för vårt förbättringsarbete samlar vi in statistik om varje besök via statistikverktyget Google Analytics. Uppgifterna innehåller till exempel data om kakans ID, IP-nummer, webbläsare och vilka sidor som blir besökta och sparas i 26 månader. Mer specifikt använder vi kakor för att identifiera om du är en återbesökare eller inte. Vi sparar det unika nummer som kakan i din webbläsare får (kakans-ID). IP-nummer används för att identifiera geografisk hemvist på våra besökare.

Om du inte accepterar kakor

Du kan göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en kaka på din dator. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Personuppgifter

Som användare behöver du samtycka till vår hantering av kakor på webbplatsen. Samtycke innebär ett medvetet godkännande och kan återkallas genom att du tar bort kakor i din webbläsare.

10% rabatt på allt du hyr när du bokar online

Vi öppnar 30 minuter innan liftarna öppnar och har öppet 30 minuter efter liftarna stängt.